Will And The People (UK): “Méér feest dan dit? ONMOGELIJK!!!”

Na de fantastische try-out van THE SUBS afgelopen weekend kondigt doppler. nu al haar volgende concertavond aan. In tijden van crisis is er slechts één band op aarde die vriend en vijand aan het dansen krijgt: WILL AND THE PEOPLE (uk) brengt een overheerlijke mix van ska, reggae, indie, doorspekt met een heerlijk laagje feelgood! Wij verwachten u op vrijdag 4 april in het Vrijetijdscentrum van Tienen. 

In 2012 bestormde Will And The People’s eerste single “Lion in the Morning Sun”, van hun naamloze debuutalbum, in no time de Nederlandse hitlijsten. Het WATP-effect miste zijn doel duidelijk niet! Zo verkochten ze zonder problemen de Paradiso uit én konden ze zich ten volle uitleven op de mainstage van Pinkpop én Lowlands! Met de nieuwe langspeler “Friends” onder de arm veroveren ze momenteel de rest van de wereld. België, Tienen… Bent u klaar voor deze klepper?
PORTEFEUILLEVRIENDELIJKE TICKETS
De kwaliteit van de doppler.concerten zal u alvast niet in uw portefeuille voelen. Tickets voor #doppler11 kosten € 6 (incl. reservatiekosten) en zijn verkrijgbaar via onze webstore (klik hier). Op de namen van de support-acts is het nog even wachten. Deze volgen binnenkort!