#doppler7 (w/ BRAINPOWER, Tiewai, Disko Kids, Vengi)

Van Rock Werchter naar Pukkelpop of Lowlands, van 3FM naar Studio Brussel of het toenmalige Radio Donna… Niemand bleef onberoerd wanneer Brain de mic over nam! Met ultieme tophits als ‘Dansplaat’, ‘Voel de Vibe’ én een rijkgevulde carrière van méér dan 20 jaar is BRAINPOWER niet meer weg te denken uit de Vlaamse en Nederlands hiphop scene.

Het was reeds duidelijk bij de release van ‘Door Merg en Brain’ dat de nederhop cultuur voor eens én voor altijd getekend zal worden door de ondertussen levende legende BRAINPOWER. We zijn dan ook vereerd dat de koning van de nederhop een exclusieve showcase zal geven in Tienen City. Tijdens #doppler7 zal hij geflankeerd worden door partner in crime, én tevens de minstens even legendarische, DJ TLM.

Support komt van TIEWAI, reeds 8 jaar is deze Limburgse rapper zijn weg aan het timmeren doorheen het Belgische hiphoplandschap. Als gevestigde waarde in de scene bracht hij in december zijn langverwacht debuutalbum ‘ilawo’ uit op het eigenzinnige ‘Eigen Makelij’-label (oa. Tourist, Safi & Spreej zijn gehuisvestigd onder dit label). Voor #doppler7 beloofde hij eveneens nog wat guests mee te nemen om de keet totaal te laten ontploffen.  De Aftershow zal gehost worden door het Leuvense duo DISKO KIDS dewelke beloofden de ultieme ‘trap, hiphop set’ op ons los te laten!De Aftershow zal gehost worden door het Leuvense duo Disko Kids dewelke beloofden de ultieme ‘trap, hiphop set’ op ons los te laten!

————————————————————————————————————————-

20u30 – 21u15: VENGI ‘warming up’
21u15 – 21u45: ZILLA LIVE
22u00 – 22u20: TIEWAI
22u30 – 23u30: BRAINPOWER (nl)
23u30 – 01u00: DISKO KIDS
01u00 – 02u00: VENGI ‘cooling down’

————————————————————————————————————————-
LOCATIE: Vrijetijdscentrum Tienen (Kazerne)
DEUREN: 20u00

TICKETS: VVK €7,00 / KASSA €9,00
ONLINE VVK inclusief (!) reservatiekost: €7,00 => klik hier

————————————————————————————————————————-

BRAINPOWER (nl) ft. DJ TLM
“dé koning der nederhop”
www.mcbrainpower.nl

TIEWAI
“Eigen Makelij, upcoming talent”
www.eigenmakelij.be

✘ DISKO KIDS

“The ultimate trap, hiphop set”

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/05/2013 - 18/05/2013
9:00 pm - 3:00 am

Location
Vrijetijdscentrum Tienen

Category(ies)